Kabouterdorp

Gratis toegang
De toegang tot het Kabouterdorp is gratis en heeft een eigen entree. Vanaf het Kabouterdorp is geen toegang tot het zwemgedeelte mogelijk. Uw kinderen kunnen hier veilig spelen. De openingstijden voor het Kabouterdorp zijn hetzelfde als voor het zwembad.

 

U kunt gebruik maken van:

  • airtrampoline
  • klimtoren / buisglijbaan
  • kabouterhuisjes
  • (overdekte) zandbak
  • terras met horecavoorzieningen (pinnen mogelijk)


Kabouterpad
Vanuit het Kabouterdorp kunnen via het Kabouterpad de kabouters bezocht worden. Dit is een leuke activiteit voor kinderen vanaf de leeftijd dat ze kunnen lopen tot en met de leeftijd van 6 jaar. Hieraan zijn wel kosten verbonden.
Het Kabouterpad is alleen toegankelijk onder begeleiding van een volwassene. Info is te krijgen aan de balie in het Kabouterdorp.

Kabouterpad A………  € 5,- per deelnemend kind 
Kinderen ontvangen een rugzakje met daarin een kaboutermuts die ze mogen houden en drinken met een koekje. Bij inleveren van de rugzak (excl. inhoud) bij de balie, ontvangt het kind een bon om daarmee chips of ijs te halen.

Exta optie om bij te bestellen:|
* feestpatat voor 5 personen inclusief sauzen en kan ranja voor € 9,95
* feestpatat voor 5 personen inclusief sauzen en keuze snack (frikandel/kroket) en kan ranja voor € 14,95

Kabouterpad B……… € 8,50 per deelnemend kind 
Kinderen ontvangen een rugzakje met daarin een kaboutermuts die ze mogen houden en drinken met een koekje. Bij inleveren van de rugzak (excl. inhoud) bij de balie, ontvangt het kind een bon om daarmee patat met snack (frikandel/kroket), ijs of een zakje chips te halen.

Kabouterpad C……..€ 7,- per deelnemend kind
Zelfde als Kabouterpad A, maar dan inclusief toegang tot het zwembadgedeelte. De begeleiding betaalt het normale entree tarief.

 

Bij alle Kabouterpaden, ontvangt de begeleider van de deelnemende kinderen een begeleiderstas met daarin benodigde attributen voor onderweg. Voor deze tas betaalt u € 10,- borg, die u na afloop terug ontvangt, als deze compleet wordt ingeleverd.

 

 

 

Kabouters op zoek naar kabouters