Voorzieningen

Er is een ruim aantal kleedcabines beschikbaar.

Op een gedeelte van het terrein ligt een verhard wandelpad zodat u met uw rolstoel, rollator of buggy niet door het mulle zand hoeft.

Rondom het natuurbad vindt u diverse ligweides met gras of zand als ondergrond. Ze bevinden zich in de zon of indien gewenst in de schaduw van de bomen. Zowel in de buurt van het ondiepe als bij het diepere deel.

Ook voor invaliden hebben wij een parkeerplaats dicht bij de ingang. Een deel van het terrein rondom de kassa en de kiosk is verhard.

In onze kiosk kunt u volop drinken, ijs, patat, snacks of andere versnaperingen kopen. Het is mogelijk deze met de pinpas te betalen.

Gratis te gebruiken strandrolstoel. Deze mag ook het water in.

Bijna rond het hele natuurbad is een zandstrand aanwezig, waar u heerlijk kunt liggen of waar de kinderen aan de waterkant hun zandkastelen kunnen bouwen en hun grachten kunnen graven.

Tijdens een verblijf in ons natuurbad kunt u gratis gebruik maken van talloze attributen voor gebruik in en om het bad. U kunt dan denken aan zwembandjes, ballen, watermatten etc. Mocht u iets vergeten zijn mee te nemen of wilt u iets gebruiken, informeer dan even bij de kassa.

Bij Natuurbad Heidepark kunt u gratis uw auto, motor, fiets of brommer parkeren. Indien mogelijk komt u dan zoveel mogelijk met de fiets, zo is er voor iedereen volop plek!

In het toiletgebouw zijn aparte dames- en herentoiletten aanwezig.

Bij de ingang van het Natuurbad Heidepark vindt u een groot zonneterras met banken, stoelen of zitzakken.

Buiten is het mogelijk onder een koude douche af te spoelen. Binnen is het mogelijk om een warme douche te nemen (tegen betaling).

Rondom het terras en op het terrein rondom het zwemgedeelte is gratis Wifi beschikbaar!

Voor de opslag van kleding of andere (waardevolle) spullen kunt u gratis gebruik maken van onze kluisjes. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor verlies- en of diefstal van uw spullen.