Zwemmen & Spelen

Bij de kiosk staan diverse houten speeltoestellen, die volop klim- en klauterplezier bieden aan jonge en wat oudere kinderen.

In het diepe gedeelte ligt een vlot dat bijna altijd wel gebruikt wordt om mee te spelen. In het ondiepe gedeelte vlak bij het speeleiland ligt ook een kleiner vlot. Deze kan via touwen heen en weer getrokken worden.

Geen zin in zwemmen of vind je het water te koud? Dan kan je ook lekker voetballen in de pannakooi.

Lekker in het zand een balletje overspelen bij het volleybalnet. Met je eigen bal of met een bal van Natuurlijk Heidepark.

Via klauteren of trekken met het vlot kan je op het eiland komen. Het eiland is dicht bij de ligweide en daardoor ook voor wat jongere kinderen nog prima om mee te spelen.

Ook buiten het water hoef je je niet te vervelen met al die leuke speeltoestellen!

Voor de kleintjes is op het terrein een heus kabouterpad gemaakt. Laat je meevoeren in een wereld van kabouters en elfjes. Er is keuze uit twee boekjes, zodat ook deelnemers van vorig jaar weer een nieuwe beleving hebben!

Zwemmen in een natuurbad is behalve dat het zwemmen in de buitenlucht betekent ook een zwembeleving zonder chloor. Dit gaat niet ten koste van de gezondheid. De natuurlijke bron in dit bad zorgt voor aanvoer van fris water.

 

Wat is een natuurbad zonder strand en zand. Als het lekker weer is kan je vlak bij het water mooie kastelen met grachten maken. Voor de kleintjes is bij de kiosk ook een grote overdekte zandbak aanwezig.

In de zon of in de schaduw net wat je fijn vindt. Hoe dan ook je waant je in no-time zo aan een vakantiestrand.

Spelen met zand en water!